Expresskanningsläge (via QR-kod)

Expresskanningsläge är en valfri funktion som möjliggör säker, utbredd distribution av Butterfly-appen med delade mobila enheter.

När det är konfigurerat kan expresskanningsläget tillåta leverantörer att skanna i ett nödläge utan att behöva ange SSO-referenser och/eller inloggningsuppgifter för Butterfly.

Av säkerhetsskäl förhindrar expresskanningsläget användare från att se tidigare uppladdade studier. För att få åtkomst till den här informationen måste användarna autentisera helt med hjälp av sina e-postadresser och lösenord.

Expresskanningsläge kompletteras av sessionstimeout. Detta gör det möjligt för MDM-administratörer att genomdriva en konfigurerbar sessionstimeout för delade mobila enheter via MDM-appkonfiguration.

Så här skannar du via expresskanningsläge:

1. Ta upp din Butterfly-sond och din mobila enhet
  2. Öppna Butterfly-appen
  3. Skanna deras leverantörsspecifika QR-kod
  4. Skanna, ladda upp studien och/eller få tillgång till utbildningsinnehåll efter behov

Konfigurering

krav

För att aktivera expresskanningsläge krävs tre saker:

1. Butterfly Enterprise
  2. Mobila enheter som hanteras av Mobile Device Management (MDM)
  3. QR-koder tillhandahållna av Butterfly

När expresskanningsläget har konfigurerats ser användarna ett alternativ för "Expressinloggning" på företagets inloggningssida i sin Butterfly-app. När detta konfigurerats kan användare skanna QR-koden för att logga in i Butterfly-applikationen.

Administrativ konfigurering

1. I ditt MDM-system distribuerar du Butterfly-appen till önskade enheter.
  2. Lägg till en anpassad applikationskonfiguration i distributionen och använd nyckeln/värdeparet från Butterfly Cloud i den konfigurationen.
    1. Attributnamn: SharedDevice.Secret
    2. Attributtyp: sträng
    3. Värde (från Enterprise MDM-inställning i Butterfly-molnet):  XXXXXX
    4. Obs: Butterfly rekommenderar att du använder Express Scan-läge i kombination med MDM Shared Device Rapid Log In och Butterfly iQ Session Time Out

Användarinställning

Varje QR-kod kodar för en ogenomskinlig slumpmässig identifierare som är meningslös tills den kopplas ihop med en viss användaridentitet. Användare kopplar ihop sina egna QR-koder på ett säkert sätt med hjälp av följande steg.

Så här ställer du in din QR-kod:

1. Öppna Butterfly-appen på en MDM-konfigurerad mobil enhet.
  2. Efter att ha förts till företagets inloggningssida visas en ytterligare knapp:
  • "Expressinloggning".
  • För att parkoppla QR-koden, välj "SSO-inloggning" eller "Butterfly-inloggning".
  • Om du är medlem i flera organisationer kommer du att bli ombedd att välja din organisation. Välj den organisation som du vill att dina skanningar ska associeras med när du använder Express Scan Mode.
  • Du uppmanas att ställa in Express Scan-läge. Du kan alltid hoppa över det här alternativet och återgå till det senare. Välj "Parkoppla kod" för att parkoppla en kod.
  • Aktivera Butterfly-appen för att använda kameran om du uppmanas till det.
  • Skanna din QR-kod.
  • QR-koden kommer nu att parkopplas.
  • På din nästa inloggning kan du logga in genom att välja "Expressinloggning"
  • Så här redigerar du din kopplade QR-kod:

Om du behöver koppla ifrån, parkoppla en annan QR-kod eller hoppa över parkoppling av en QR-kod vid din första inställning kan du hantera detta i Butterfly-appen genom att följa stegen nedan:

1. Logga in på Butterfly-appen med SSO- eller Butterfly-inloggningsuppgifter och gå till inställningsmenyn.
    2. Bläddra till säkerhetsavsnittet och välj sedan "Expressinloggning".
    3. Om en kod har parkopplats så visas "Ta bort parkoppling från koden". Om ingen kod har parkopplats så kommer du att se "Parkoppla kod".
      1. Om du väljer "Koppla ifrån koden" så kommer den tidigare koden att kopplas ifrån. Du kan koppla ihop en ny kod genom att skanna en ny kod.
      2. Om du inte har parkopplat en kod så väljer du "Parkoppla kod" för att parkoppla en ny kod.

*Alla förinställningar, bildlägen och funktioner är inte tillgängliga överallt. Kontrollera tillgänglighet i ditt land.

980-21423-00 Rev A