Butterfly 2.4 - Android

Versionsinformation

I den här versionen lanserar vi nya funktioner för ultraljudsmätningar för mor och foster:

• Återoptimerade förinställningar: OB 1/GYN och OB 2/3
  • Beräkningsverktyg för genomsnittlig diameter på fostersäck
  • Läge för att identifiera, höra och mäta fostrets hjärtslag (endast USA och Kanada, endast iQ+)

Nu kan du även dela utkast till studier i flera delar eller flytta bilder och videor till andra studier.

Om du har frågor eller behöver hjälp, gå till support.butterflynetwork.com. Tack för att du är en del av Butterfly!

Kända problem

• TeleGuidance-samtal fungerar inte alltid när de initieras. Att avsluta och återansluta till samtalet brukar vanligtvis lösa detta problem.
  • "Normal" (med högre energi) inställning för obstetrik är för närvarande inte tillgänglig för iQ+. "Låg" inställning har validerats för att skapa diagnostiskt godtagbara bilder. Att växla till förinställningen "normal" för obstetrik ökar för närvarande inte energin.
  • Vi rekommenderar att du undviker att lämna din sond ansluten till din mobila enhet då detta kan tömma sondens batteri.
  • Användare av Galaxy Tab S6 kan uppleva suboptimala bildhastigheter i vissa M-läge-förinställningar.
  • iQ-sondbatteriet kan tömmas när sonden är lämnas oanvänd under en tidsperiod. Det är mer exakt, vilket också rekommenderas, att avgöra batterinivån genom att ansluta sonden istället för att trycka på sondknappen för att se lysdioderna.
  • Android-användare kan inte markera alla aviseringar som lästa.
  • Miniatyrförhandsgranskningen för skanningar i Scan Reel kan verka förvrängd. Detta påverkar inte sparade data, och du kan klicka på miniatyren för att se rätt bild.
  • Alternativet "Skapa arkiv" kan visas för användare utan administratörsbehörighet, men dessa användare kan inte skapa arkiv.
  • En iQ+-användare på en surfplatta (både iOS och Android) i förinställningen Small Organ kan uppleva en förvrängd trapetsbild på 1 och 2 centimeters djup. Även om det är oväntat så rekommenderas det att behålla djupet på 1-2 cm för att visualisera grundare strukturer.