Användning av uppgiftslistor

Vi förstår vikten av att snabbt och effektivt hantera studier inom ditt kliniska arbetsflöde. Med uppgiftslistor kan du enkelt gå igenom de studier som kräver åtgärder. Uppgiftslistor finns tillgängliga med Enterprise Workflow.

Uppgiftslistorna du har tillgängliga motsvarar dina användarinställningar.

• Mina utkast: Denna uppgiftslista visar dig alla studier som inte har slutförts, där du är listad som primär författare.
  • Min signatur begärd: Denna uppgiftslista visas om du har behörigheter att kunna signera, och visar dig listan över studier där din signatur begärts.
  • Behöver QA-granskning: Denna uppgiftslista visas om du har behörigheter att utföra QA, och visar dig listan över studier inom organisationen som kräver QA.

Så här använder du uppgiftslistor:

1. På skärmens vänstra sida visas de uppgiftslistor som är tillgängliga för dig ovanför arkivlistan. Välj uppgiftslistan som du vill granska.
  2. Från uppgiftslistan kan du sortera tillgängliga studier efter Nyaste först eller Äldsta föst, eller välja ett visst datumintervall för att identifiera specifika studier som kräver åtgärder.
  3. Välj en studie från uppgiftslistan för att öppna den, och slutför sedan den associerade åtgärden.
    • För "Mina utkast" slutför denna åtgärd studien.
    • För "Min signatur är begärd" undertecknar denna åtgärd studien.
    • För "Behöver QA-granskning" utför denna åtgärd QA på studien.
  4. När åtgärden är slutförd kommer inte studien längre att visas på den uppgiftslistan.
  5. När du använder att göra-listor är det enklare att växla mellan molnorganisationer genom att klicka på organisationens namn i det övre vänstra hörnet.