Butterfly 2.5 – iOS

Versionsinformation

Denna version innehåller buggfixar och prestandaförbättringar.

Kända problem

• TeleGuidance-samtal fungerar inte alltid när de initieras. Att avsluta och återansluta till samtalet brukar vanligtvis lösa detta problem.
  • Butterfly iQ-appen kan ibland visas som utloggad efter mer än 24 timmars inaktivitet. Att logga in igen med samma användaruppgifter bör behålla data mellan sessioner.
  • "Normal" (med högre energi) inställning för obstetrik är för närvarande inte tillgänglig för iQ+. "Låg" inställning har validerats för att skapa diagnostiskt godtagbara bilder. Att växla till förinställningen "normal" för obstetrik ökar för närvarande inte energin.
  • När sondknappen används för att ta en bild kan användaren ta oavsiktliga bilder när de utför andra åtgärder i appen, såsom att välja läge eller spela in en cine.
  • När obstetrisk beräkning används kan det i sällsynta fall saknas respons när användaren trycker på knappen för att lämna sidan [x fetal biometrics]. I dessa fall måste användaren avsluta via åtgärdsmenyn.
  • M-läge scanline-kontroll kan vara något dolt på små skärmar (t.ex. iPhone SE).
  • Sonduppdateringar kan misslyckas när den mobila enhetens batteri är under 10 %.
  • Diagnostiskt test för sonden misslyckas om det körs medan sonden är på laddaren utan att indikera att detta är problemet.
  • iQ-sondbatteriet kan tömmas när sonden är lämnas oanvänd under en tidsperiod. Det är mer exakt, vilket också rekommenderas, att avgöra batterinivån genom att ansluta sonden istället för att trycka på sondknappen för att se lysdioderna.
  • En iQ+-användare på en surfplatta (både iOS och Android) i förinställningen Small Organ kan uppleva en förvrängd trapetsbild på 1 och 2 centimeters djup. Även om det är oväntat så rekommenderas det att behålla djupet på 1-2 cm för att visualisera grundare strukturer.