Butterfly 2.5 – Android

Versionsinformation

Denna version innehåller buggfixar och prestandaförbättringar.

Kända problem

• TeleGuidance-samtal fungerar inte alltid när de initieras. Att avsluta och återansluta till samtalet brukar vanligtvis lösa detta problem.
  • "Normal" (med högre energi) inställning för obstetrik är för närvarande inte tillgänglig för iQ+. "Låg" inställning har validerats för att skapa diagnostiskt godtagbara bilder. Att växla till förinställningen "normal" för obstetrik ökar för närvarande inte energin.
  • Vi rekommenderar att du undviker att lämna din sond ansluten till din mobila enhet då detta kan tömma sondens batteri.
  • Användare av Galaxy Tab S6 kan uppleva suboptimala bildhastigheter i vissa M-läge-förinställningar.
  • iQ-sondbatteriet kan tömmas när sonden är lämnas oanvänd under en tidsperiod. Det är mer exakt, vilket också rekommenderas, att avgöra batterinivån genom att ansluta sonden istället för att trycka på sondknappen för att se lysdioderna.
  • Miniatyrförhandsgranskningen för skanningar i Scan Reel kan verka förvrängd. Detta påverkar inte sparade data, och du kan klicka på miniatyren för att se rätt bild.
  • I förinställningen för åtkomst till kärl kan aktivering av Biplane med mittlinjemarkör orsaka frysning samt att knapparna för att ta bilder inaktiveras. Att rensa mittlinjen och Biplane aktiverar knapparna.
  • Användare i alla förinställningar med pulsvågsdoppler (kärl: halspulsåder o.s.v.) kan märka att baslinjen rör sig medan bilden är frusen.
  • I Android visas notisen i appen efter att användaren ber om attestering. Dock visas inget meddelande för förfrågan om attestering på notisfliken.
  • Administratörer kan redigera avslutade studier utan att gå tillbaka till utkast-status i Android-appen.